Vil du have besøg af en indretningsarkitekt?

Som medlem af foreningen kan du lige nu deltage i et forsøg, hvor en indretningsarkitekt giver dig og din familie råd og vejledning til indretningen af jeres hjem. Send din ansøgning senest 1. juli 2019.

Har du og din familie lyst til at deltage i et forsøg, hvor en indretningsarkitekt giver jer råd og vejledning til indretningen af jeres hjem? Tanken er at se, om det kan være med til at skabe lidt mere overskud i hverdagen.

Når du selv eller en fra din husstand har været udsat for en ulykke, bruger I helt naturligt alle kræfter på at få hverdagen til at fungere under nye forhold. Måske har I fået nogle nye hjælpemidler ind i jeres husstand, eller måske er der bare ikke overskud til at fokusere på indretning.

Foreningen er gået sammen med indretningsarkitekt Mette Skjoldan for at se, om indretning kan være med til at gøre en positiv forskel i hverdagen. I næste nummer af vores medlemsmagasin Livtag vil vi derfor bringe en artikel med tips og tricks til, hvordan man kan bruge indretning til at skabe overskud. I den forbindelse leder vi efter en familie, der har lyst til at få besøg af Mette Skjoldan.

Bor du alene eller sammen med nogen?

Det er ikke så vigtigt, om du bor alene eller sammen med nogen. Det, der er vigtigt er, at du har lyst til at få besøg af en indretningsarkitekt og er frisk på at gennemføre nogle mindre forandringer i din bolig. Efterfølgende skal du have lyst til at fortælle, om forandringerne har haft nogen betydning for dig.

Hvis din familie bliver udvalgt, kommer indretningsarkitekt Mette Skjoldan på besøg. Hun taler med jer om jeres situation og behov og vender efterfølgende tilbage med gode råd og idéer til forandringer, som hun efter aftale med jer, hjælper med at udføre.

Til at gennemføre forandringerne har Mette Skjoldan et budget på 2.000 kr., som betales af UlykkesPatientForeningen. 

Hvordan deltager jeg?

Du kan deltage, hvis du er medlem af UlykkesPatientForeningen. Du deltager, ved at sende en mail til redaktør Kira Orloff på kso@ulykkespatient.dk, hvor du skriver lidt om dig selv, og hvor du bor.

Vi skal høre fra dig senest 1. juli 2019.